WCCA is open with safety in mind.

Albanian World - Bota Shqiptare

Albanian World is an informative cultural program targeting the Albanian community of Worcester Massachusetts. This program is produce by Arben Kamberi.

'Bota Shqiptare' ështe emisioni i parë shqip ne Massachusetts dhe New England. Ky ështe një emision informativ, kulturor, dhe muzikor, që përgatitet nga Arben Kamberi dhe i dedikohet komunitetit shqiptar ne Uster dhe më gjerë. Emisionin 'Bota Shqiptare' mund ta shikoni në Kanalin Televiziv 13 të Usterit, cdo të Martë në orën 8:30 në mbrëmje dhe të Mërkurë në orën 9:30 në mëngjes.